Варна 20°
fallback
Хороскопи
02:03 | 5 октомври 2024
Обновен: 21:19 | 5 октомври 2024

Седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 2024 - Близнаци

Хоро от миналото могат да напомнят за себе си, така че лек флирт да прерасне в нещо повече

По материала работи: Александър Дечев

Юпитер, планетата на щастието продължава  да ви пази и закриля,  така че каквото и да се случва във вашия живот,  все ще имате шанс да го превъртите във ваша полза. Мнозина ще усетят това въздействие с усещането, че притежават до за късмет, особено,  когато съществуват предизвикателни моменти,  а вие ги превъртате във ваша полза.

През настоящата седмица- вие имате отличен шанс  да оздравите ваши сърдечни връзки. Чувствате се харесвани, предпочитани, желани.  Някой от вас ще могат да възродят стара любов или чувства, ако желаят разбира се.

Хоро от миналото могат да напомнят за себе си, така че лек флирт да прерасне в нещо повече.

Все пак,  ако някой от вашите сърдечни взаимоотношения  са безвъзвратно изгубени и трябва да останат в миналото, това ще бъде особено видно сега…

Ескалират повишени разходи,  които могат да бъдат инвестиции във вас, любими хора, хоби и развлечения или дори ваш бизнес. Бъдете внимателни с всички подобни действия,  за да не ви дестабилизират финансово, а не е изключено и в един момент да размислите и да прецените, че това не си е заслужавал твърде. В друг случай- пазете се от недоразумения  по чисто материални въпроси и то с ваши близки.

Получавате шанс да повишите доходите си,  това е следствие на ваша собствено инициативност,  но и подкрепа от страна на ваши колеги, които ви одобряват и харесват… Чудесен момент да хармонизирате позициите си на работното място.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 7 октомври - 13 октомври близназци
0 коментара
fallback
fallback