Варна 20°
fallback
Хороскопи
02:02 | 5 октомври 2024
Обновен: 21:20 | 5 октомври 2024

Седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 2024 - Телец

Продължават да текат процеси, които са много важни за вашата професионална реализация

По материала работи: Александър Дечев

Продължават да текат процеси, които са много важни за вашата професионална реализация. Дребни действия имат широко отражение.

Вие можете да повишите доходите си, може да спечелите нещо важно за вас,   да си върнете шанс от миналото или нещо, което ви дължат. Все пак от вас ще се изисква  да се борите за вашите права и интереси.

Вероятно ще ви се наложи  да отстоявате мнението си, да влизате в словесни битки с някой ваши колеги или личности, които въздействат силно върху работата и ежедневието ви. Ако в миналото са се натрупали различия, неизяснени въпроси, сега те ще ескалират и нека това да е повод  да се насочат в една по- положителна посока.  Все пак е препоръчително да се пазите от  конфликти, които могат да се провлачат дълго и със съответните последици.

Някой различия може да с толкова големи, че да ви подтикнат да си потърсите нова и по-добра реализация,  така че да избегнете  подобни ситуации.

Препоръчително е- да се сдобиете с вид опека,  така че да имате на кого да разчитате.

Партньорските отношения-  за повечето от вас те се развиват чудесно. Вие имате на кого да разчитате, около вас трябва да има енергична личност, която ви подава ръка при нужда. Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения, сега можете да ги изчистите. Повечето от вас се радват на добронамереност и разбиране  от отсрещната страна.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта…

През втората част от седмицата ежедневието не протича по предварителен график, възможни са изненади,  внимавайте,  планувайте на момента  и си пазете гърба.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 7 октомври - 13 октомври телец
0 коментара
fallback
fallback