IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
02:01 | 5 октомври 2024
Обновен: 19:23 | 5 октомври 2024

Седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 2024 - Овен

Продължавате да бъдете силно фокусирани върху важни за вас връзки, партньорски отношения

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 2024 - Овен

През настоящата седмица продължавате да бъдете силно фокусирани върху важни за вас връзки, партньорски отношения.

Посланията не са еднозначни.  От една страна- вие можете да хармонизирате и подобрите отношенията си чрез разяснителни разговори и преговори.  От друга страна, твърде вероятно е да е назряла ситуация, която изисква изчистване на спорен въпрос. Той може да касае- недвижимо имущество, семейство, место-живеене. В оптимален случай- това ще пали инициативността ви,  борбеността ви, за да защитите тезата си и вашата собствена територия.  Можете да успеете чрез диалогичност, убедителност, вашите комуникативни способности. Ако в някои случаи това не е така, тогава може да се въвлечете в спорове и конфликти,  които да разклатят стабилността ви на различни нива. Ясно е, че трябва да избягвате подобни намерения, добрата новина е, че има такъв шанс.

Това, което може да разтовари напрегната обстановка или да изчистя недоразумения- могат да бъдат общи и обогатяващи цели, балансиране между вашия интерес и този на отсрещната страна, също- вид инвестиции, както във вас, така и в близките ви.

През втората част от седмицата  преминавате през своеобразен- превключващ момент  и Нека той да бъде позитивен според вашите действия.

Пред вас се разкриват варианти,  които ви действат обогатяващо, условието е- да откриете съдружник, съмишленик, човек, на когото можете да разчитате- общо.

Любовта  е страстна, нуждае се от трансформации,  сега е моментът да ги насочите в позитивна посока и по-горе описания начин,  дребни действия ще имат широко отражение.

Коментари

Новини Варна