Варна 17°
fallback
Хороскопи
00:12 | 30 септември 2024
Обновен: 16:27 | 30 септември 2024

Месечен хороскоп за октомври 2024 - Риби

Октомври ще бъде предимно спокоен месец

По материала работи: Слав Велев

За Рибите октомври ще бъде предимно спокоен месец. Дали представителите на знака, родени в началото на март, звездите ще хвърлят ситуации, когато ще е необходимо да поемат отговорност за случващото се в живота. Това ще бъде период на кармични изпитания и възмездие за минали дела. Заедно с това, ако сте се "държали добре" през последните месеци, звездите ще отворят нови възможности през октомври.

За мъжете Риби октомври ще бъде спокоен и стабилен във финансите, кариерата и личния живот. Ще се почувствате добре, ще се насладите на текущото състояние на нещата.

Жените Риби през октомври очакват малки финансови загуби, свързани с непланирани разходи. В кариерата всичко е гладко и без инциденти, но може да има известна стагнация в делата. В личния живот-пълна хармония, стабилност и ще има вероятност за бизнес сътрудничество с роднини.

Автор на статията:
Слав Велев
зодии хороскоп Месечен хороскоп за август 2024 всички зодии звезди месечен хороскоп октомври 2024 месечен хороскоп за октомври хороскоп за октомври 2024 хороскоп октомври октомври риби
0 коментара
fallback
fallback