IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:11 | 30 септември 2024
Обновен: 14:31 | 30 септември 2024

Месечен хороскоп за октомври 2024 - Водолей

Жените ще имат късмет през октомври

По материала работи: Слав Велев
Месечен хороскоп за октомври 2024 - Водолей

Водолеите през октомври очакват пренареждане в живота. Сферата на интересите, сферата на самореализацията се променя, появяват се възможности да се опитате в нова роля. И всички тези трансформации са забавни.

Вярно е, че за мъжете Водолеи октомври може да донесе някои финансови затруднения, които могат да бъдат тласък за решителни действия. В крайна сметка това е честа история, когато решаваме за драстични промени само в моменти на криза. В кариерата си звездите им препоръчват да действат по заобиколни пътища. Обичайните схеми на работа няма да позволят успех и могат да доведат до задънена улица. В личния живот всичко ще бъде наред. Освен това свободните представители на знака ще могат да намерят своята сродна душа на работа.

Жените Водолеи ще имат късмет през октомври. Първо, те ще имат стабилно добро финансово състояние. И в много отношения това ще бъде постигнато чрез успешното състояние на нещата в основната работа. Второ, личният живот също ще зарадва. Можете да се държите несериозно и да не се притеснявате много за дребни неприятности. Звездите обаче не ви обещават същите тези неприятности.

Коментари

Новини Варна