Варна 17°
fallback
Хороскопи
00:10 | 30 септември 2024
Обновен: 16:27 | 30 септември 2024

Месечен хороскоп за октомври 2024 - Козирог

Може да възникнат трудности при ученето и възприемането на нова информация

По материала работи: Слав Велев

Козирозите през октомври могат да се сблъскат с трудности при ученето и възприемането на нова информация. Очакват се Проблеми при установяването на нови контакти. Затова звездите препоръчват на Козирозите Този месец да обърнат внимание на изпълнението на рутинни и познати задачи. И като цяло можете да планирате ваканция.

Финансовите и кариерните сфери през октомври ще принудят мъжете Козирози да работят. Ще има неразбираеми ситуации на работното място, вероятността от подковани игри срещу вас се увеличава. В личния живот рискът е висок, че втората половина наранява с дума или дело. Но това е по-скоро изблик на натрупани емоции, след което идва периодът на "Италия".

Жените Козирог имат малко по-добра ситуация през октомври. В работата проблемите са преодолими. Но имайте предвид, че във финансовата сфера някой ще се опита да ви манипулира. Например, той ще иска да получи пари, притискайки съжалението. В личния живот човек от миналото може да се докаже. Може би бивш партньор или просто стар приятел. Но във всеки случай ще се радвате, че той напомни за себе си.

Автор на статията:
Слав Велев
зодии хороскоп Месечен хороскоп за август 2024 всички зодии звезди месечен хороскоп октомври 2024 месечен хороскоп за октомври хороскоп за октомври 2024 хороскоп октомври октомври козирог
0 коментара
fallback
fallback