Варна 17°
fallback
Хороскопи
00:06 | 30 септември 2024
Обновен: 16:24 | 30 септември 2024

Месечен хороскоп за октомври 2024 - Дева

Октомври като цяло ще бъде спокоен месец

По материала работи: Слав Велев

За Девите октомври като цяло ще бъде спокоен месец. Но за онези представители на знака, които са родени по-близо до двадесети септември, от една страна, идва време за успех в бизнеса и големите проекти. От друга страна, рискът да станете жертва на измама се увеличава. Така че общ съвет за Девите: Опитайте се да оцените входящите оферти и възможностите, които се отварят възможно най-трезво.

Мъжете Дева ще бъдат успешни във финансите през октомври, ако действат решително и със студена глава. Стабилността ги очаква в работата. В личния живот вероятността от резки и понякога неочаквани промени се увеличава. Често тези промени сигнализират за излизане от безизходицата.

Хороскопът на жените Дева е подобен на мъжкия. Във финансите ги очаква добро състояние на нещата с възможност за намиране на нови източници на доходи или подобряване на текущите. По време на работа се препоръчва да се покажете възможно най-активно, това ще бъде от полза за вашата кариера. В личния живот е възможна раздяла. Но с голяма степен на вероятност това ще бъде прекъсване на нездравословни отношения.

Автор на статията:
Слав Велев
зодии хороскоп Месечен хороскоп за август 2024 всички зодии звезди месечен хороскоп октомври 2024 месечен хороскоп за октомври хороскоп за октомври 2024 хороскоп октомври октомври дева
0 коментара
fallback
fallback