IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:02 | 30 септември 2024
Обновен: 14:12 | 30 септември 2024

Месечен хороскоп за октомври 2024 - Телец

Октомври не е най — добрият месец за важни въпроси, установяване на нови контакти и изказвания

По материала работи: Слав Велев
Месечен хороскоп за октомври 2024 - Телец

През октомври звездите съветват Телците да бъдат по-гъвкави и да умерят амбициите си. Като цяло за Телеца октомври не е най — добрият месец за важни въпроси, установяване на нови контакти и важни изказвания.

Ако се вслушате в горните препоръки, мъжете Телец няма да бъдат лишени от пари през октомври. Представителите на този знак ще бъдат по-фокусирани върху харченето им за забавление и техните "желания". Като цяло това не е лошо, но е важно да знаете мярката. По време на работа ситуацията ще бъде постоянно добра. Много Телец ще имат отлични отношения с колеги, което ще доведе до успех както в кариерата, така и във финансите. В личния живот на преден план ще излязат правните въпроси. В същото време този термин означава най — широк списък от опции-от съвместната регистрация на ипотека и брак до възможни разводи. Във всеки случай личният живот ще се върти около договори и други официални документи.

Жените Телец през октомври трябва да бъдат предпазливи във финансите — съществува риск да се сблъскат с измамници. На работа всичко ще бъде наред. Повечето представители на знака ще се радват да правят това, което обичат. Що се отнася до личния ви живот, вие, скъпи дами, трябва да се съсредоточите върху желанията си. Правете всичко както искате, а не за да угоди на любимия човек. Това е ключът към успеха на личния живот през октомври.

Коментари

Новини Варна