IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Хороскопи
02:12 | 28 септември 2024
Обновен: 17:11 | 28 септември 2024

Седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври - Риби

Периодът е силно трансформиращ за вас

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври - Риби

Периодът е силно трансформиращ за вас,  миналото може да ви застига по някакъв начин, а от вас ще се изисква да реагирате  като проявите повишена приспособимост,  укрепите контакти,  които могат да допринесат за благоденствието ви,  но прекратите други,  които ви нанасят загуби и в един по-широк смисъл, изглежда, че ще има и от двете.

Звездите ви концентрират силно върху чисто финансови приоритети или вид сигурност на различни нива. Миналото ви застига по някакъв начин,  така че може да възвърне към вас източници за печалба от преди. Ако някой нещо ви дължи, тогава може да се разплати с вас.  Може да се концентрирате върху уреждането на наследства,  подялба на имущество и други подобни теми, които включват и хора,  които влияят на финансовото ви състояние.

Понеже е това новолуние обхваща Южен възел,  то се свързва с натрупана карма от преди,  така че през следващите седмици и месеци  вие може да получите разплата  за полагане от вас до този момент усилия-  чрез възнаграждение и одобрение,  които ви действат обогатяващо.  Ако самите вие обаче сте в дълг,  тогава ще трябва да се разплатите  и преди да продължите напред.  В друг случай- прекратявате контакти,  които са изчерпани и ви нанасят щети. Това все пак ще е възможно, когато се изчистят спорни въпроси, дори конфликти на интереси,  ако са възникнали такива преди..

Ескалират повишени разходи,  но в повечето случаите ще бъдат полезни инвестиции- във вас, в любими хора, във ваш бизнес.

Твърди се,  че когато една врата се затвори, винаги се отваря друга, по различни поводи вие може да се убедите в това през октомври.

Партньорските отношения  са леко напрегнати или се нуждаят от реформи,  от изясняване на недоразумения.  Чудесен признак ще бъде,  ако сега всичко е наред между вас и любим човек,  радвате се на лоялност и разбиране.  Иначе- ще се  проявят скрити процеси, страсти,  които ще преобразят  съответните отношения.

Коментари

Новини Варна