Варна 23°
fallback
Хороскопи
02:11 | 28 септември 2024
Обновен: 19:10 | 28 септември 2024

Седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври - Водолей

Някои от вас могат да решат да се върнат на места, където са били и преди, да се преместят и да живея там

По материала работи: Александър Дечев

Новолунието на 2 октомври ви подтиква да разчупите статуквото, да постигнете нови и по-добри резултати за себе си и това може да се случи - като пътувате, повишавате квалификацията си, разчитате на подкрепа от страна на влиятелни личности.

Миналото ви застига, така че ще върне към вас хора от миналото, а понякога и неразрешени въпроси, включително и юридически казуси. Приемете случващото се като право на втори опит,  така че да действате различно и да получите по-добър резултат от преди.

Някои от вас могат да решат да се върнат на места, където са били и преди, да се преместят и да живея там. Между вас може да има и такива,  които ще си върнат възможност от миналото,  която касае вашата професионална реализация.

Ежедневието на повечето от вас  е натоварено над обичайното,  възможно е да ескалира известно напрежение на работното ви място. Причините могат да бъдат в  промяна на ръководството, нови условия на труд и съответно нови изисквания. В друг случай- това са собствените ви и растящи амбиции,  които ви подтикват да действате по-смело,  така че да подействате добре на кариерното си развитие и на доходите си, да получите повече удовлетворение и престиж.  Добрата новина е,  че действително можете да успеете,  Но това ще изисква  повече борбеност и вид мобилизация, за да преодолеете някакво предизвикателство. Не е изключено да се налага да повишавате вашите знания или пък квалификация,  да отговаряте една принудителни и командировки.

Ако напрежението е твърде голяма,  тогава може да прекратите едни договори,  за да се ориентирате към нещо ново и по-перспективно,  повечето от вас ще имат такъв шанс.

Пазете се от конфликти и недоразумения с ваши колеги,  които могат да се провлачат дълго и да ескалират,  със съответните последици.

Хубаво е и да  сте малко по-внимателни към здравето си.

В любовта- имате големи очаквания, претенции,  ако отсрещната страна не отговаря на честолюбивите ви планове,  тогава вашите чувства ще охладнеят.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври 30 септември - 6 октомври хороскоп водолей
0 коментара
fallback
fallback