IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Хороскопи
02:09 | 28 септември 2024
Обновен: 17:12 | 28 септември 2024

Седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври - Стрелец

Социалната ви активност перманентно ще се увеличава

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври - Стрелец

Новолунието от 2 октомври може да ви върне на места, където сте били и преди, може да върне стари приятели към вас, възможности от миналото, които отново застават на пътя ви. Социалната ви активност перманентно ще се увеличава, защото трябва да се доказвате в колектива, в който съществувате, понеже предстоят размествания на пластове, а вие трябва да удържите позициите си.

В обективно сложна и динамична среда вие ще демонстрирате най-доброто от себе си, така че да заемете по-престижни постове или като минимум- да не бъдете изместени. Може да утвърдите себе си чрез борбеност, инициативност, като защитавате интересите си. Ще бъдете силно подтиквани да реагирате точно така,  понякога и според външни фактори,  които ви се отразяват…

Миналото може да ви застигне чрез неразяснени казуси, включително с ваши колеги или други личности, които влияят на финансовото ви състояние, на бъдещи перспективи на развитие и вид стабилност. Приемете случващото се като право на втори опит,  така че  да се справите окончателно и да не влачите в бъдеще  определени тежести, които ви нанасят загуби.  Вероятно това ще е процес,  който може да продължи по-дълъг период от време,  през идното полугодие… През целия тоя период- вие ще се проявявате  като лидери,  ще се борите за интересите си,  ще защитавате извоюваното и „ територията си“. Вашите перспективи на развитие ще бъдат пряко свързани с това- кого допускате до себе си. Подходящо време е да разчистите обкръжението си от личности,  които ви нанасят щети.

Въпреки всичко е препоръчително това да се случва по един плавен и по-спокоен начин, доколкото това е осъществимо,  да избягвате конфликти,  които ще се проточат дълго и със съответните последици.

Бъдете внимателни при взаимодействието с финансови и държавни институции,  това не е подходящ период да поемате рискове.

Любовта- тя е дълбока, страстна,  преосмислете вашите чувства,  миналото все така ви застига,  имате предчувствия,  които ви показват най-верния подход.

Някой от вас може да се увлекат по тайна любов  или ще бъдат силно изкушени  от връзка, която не могат да афишират на този етап.

Коментари

Новини Варна