Варна 23°
fallback
Хороскопи
02:08 | 28 септември 2024
Обновен: 19:16 | 28 септември 2024

Седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври - Скорпион

Не е нужно да правите кой знае какво,  а по-скоро да следвате естествения ход на събитията

По материала работи: Александър Дечев

Новолунието на втори октомври ще върне към вас хора и обстоятелства от миналото, за да се разплатите с тях, изчистите недоразумения или окончателно да ги оставите в миналото, след като сте се изяснили и преди да продължите напред без излишни товари, образно казано.

Не е нужно да правите кой знае какво,  а по-скоро да следвате естествения ход на събитията. Вие спонтанно ще можете да се възползвате от шансове,  които са като своеобразна награда или опека  от висшите сили  за ваше поведение и действия преди.

Все пак това е чудесен период да се изчистите от всичко остаряло,  което няма място в бъдещето ви развитие,  така че ако нещо иска да си отиде,  не се опитвайте да го задържате,  едва ли ще можете или пък няма да ви носи удовлетворение.

Това новолуние ще ви подтикне да погледнете в по-далечното бъдеще,  за да сглобите една цялостна картина и да направите оптимално добър избор за вас.

Мнозина ще бъдат концентрирани  да надскочат успехите си,  да разчупят статуквото,  за да се измъкнат от сложни или не удовлетворяващи ситуации  и действително можете да успеете… Затова ще ви помага  демонстрацията на висока квалификация,  собствената ви мобилизация и амбиция.

Пазете се от конфликти,  които са с началници,  енергични лица,  може да са далечни роднини  или дори хора,  които са стоящи далеч от вас- в един по-широк смисъл.

Ако ви се налага да пътувате,  тогава е препоръчително пак така да бъдете по-внимателни.

Бъдете нащрек  при оформянето на документи или сключване на дълги договори,  ако е възможно отложете на този етап.

Венера продължава да ви закриля,  вие ще усетите нейното прекрасно влияние  чрез доза късмет,  особено в по-трудни или изпитващи ситуации,  все ще намирате начин да се справяте или пък да превъртате трудности в полза.

Ще усетите благотворното влияние на Венера  като по-лесно привличате внимание,  получавате подкрепа и одобрение от хора, които са важни или цени за вас.

Не ви липсва внимание,  можете да хармонизирате и подобрите любовни отношения,  ако желаете.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври 30 септември - 6 октомври хороскоп скорпион
0 коментара
fallback
fallback