Варна 23°
fallback
Хороскопи
02:07 | 28 септември 2024
Обновен: 19:15 | 28 септември 2024

Седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври - Везни

Може да получите награда за полагани от вас до този момент усилия

По материала работи: Александър Дечев

На втори октомври предстои Новолуние,  което е със слънчево затъмнение и е във вашия зодиакален знак. Това новолуние ще обнови и промени живота ви,  като ще ви даде шанс да си върнете нещо от миналото,  което не е трябвало да напуска живота ви и кореспондира с ваш път и предопределеност.

Понеже Новолунието обхваща Южен възел,  то кореспондира с някаква натрупана карма,  така че вие можете да получите награда за полагани от вас до този момент усилия,  ако не веднага, то през следващите около шест месеца.  В друг случай- миналото ви застига, вие може да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди и да се справите с предизвикателство, което пряко рефлектира върху вашето обществено положение, социален статус и репутация като минимум. Анализите на миналото и вид ретроспекции ще са много полезни, звездите силно ще ви подтикват към това, включително чрез носталгични настроения, усещания за „дежа вю“,  които могат да се окажат доста полезни.

Ще бъдете предизвикани  да отстоявате себе си,  правата си,  постиженията си. Ще се борите  за своето по-добро място под Слънцето,  Ддри може да проявите качества,  които са не специфични за вас.

Случващото се сега има широко отражение,  ще прораства и през следващите около шест месеца,  тоест до март 2025 г.  През това време- вие все повече ще демонстрирате качества на лидер,  който е готов да се бори до краен предел за своите интереси.  Все пак вие може да оставите в миналото цел, конкретна личност, които не кореспондират с вид удовлетворение, ваши собствени бъдещи перспективи на развитие.

Прелиствате нова страница в живота си,  а в началото винаги по-лесно се влияе. Периодът е отличен да подействате добре на доходите си,  можете да направите проби в кариерното си развитие и да постигнете успехи, на които ще разчитате през следващите месеци и дори години. Колкото сте по- инициативни,  толкова по-значими резултати можете да постигнете. Любовта е на заден план  или се филтрира от разума и със съответните последици.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври 30 септември - 6 октомври хороскоп везни
0 коментара
fallback
fallback