Варна 23°
fallback
Хороскопи
02:05 | 28 септември 2024
Обновен: 18:56 | 28 септември 2024

Седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври - Лъв

Разчиства се обкръжението ви,  обновява се средата ви на съществуване

По материала работи: Александър Дечев

Новолунието на 2 октомври ще обнови и промени  важни за вас връзки,  служебни контакти,  договори,  дори роднински отношения.  Понеже обхваща Южен възел ще се активират стари,  спорни въпроси от преди,  хора от миналото отново ще застанат на пътя ви, а  вие ще трябва да си изградите правилна стратегия,  за да спечелите,  а не обратното.  Ако има някакви кармични натрупвания  между вас и близкото ви окръжение,  използвайте случващото се сега,  за да изчистите подобни влияния и да не ги влачите като товар в бъдеще.  Това може да се случи чрез разяснителни разговори,  като се придържате към вид справедливост.  Все пак, ако някой отношения са без перспективни, тогава вие ще ги прекратите  и те завинаги ще останат зад гърба ви,  ако не веднага,  то през следващите месеци. В началото винаги по-лесно се влияе…

Информационният поток е много усилен,  подтиква ви да защитавате мнението и идеите ви, за да не бъдат те подменени,  а вие изместени.  Звездите изискват от вас да се концентрирате върху вашите ораторски способности  и убедителност, така че да бъдете победители.

Някой от вас ще се увеличат в словесни двубои,  които могат да прераснат и във войни. Пазете се от недоброжелатели, от „удари в гърба“.  В оптимален случай- ще идентифицирате подобни личности,  действително ще се дистанцирате от тях,  така че да не позволите да ви въздействат и в бъдеще.

Разчиства се обкръжението ви,  обновява се средата ви на съществуване,  всичко това е тясно свързано и като „скачени съдове“  за вашия изказ начин на мислене.  Чрез  комуникативните ви способности  можете да спечелите битки,  или точно обратното,  но изказани думи  имат широко и понякога превратно  отражение,  имайте го предвид,  възползвайте се.

Откривате  пристан и закрила във вашето семейство. 

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври 30 септември - 6 октомври хороскоп лъв
0 коментара
fallback
fallback