IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Хороскопи
02:04 | 28 септември 2024
Обновен: 17:19 | 28 септември 2024

Седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври - Рак

Мнозина от вас ще разрешат спорен въпрос, който се отразява на взаимоотношенията у дома и с вашето семейство

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври - Рак

Мнозина от вас ще разрешат спорен въпрос, който се отразява на взаимоотношенията у дома и с вашето семейство.  Други ще се концентрират върху приоритети,  които се отразяват на недвижимо имущество. Например, вие можете да уредите наследствени въпроси  или такива,  които касаят покупко- продажба на жилище.

Между вас може да има и такива,  които ще изпитат  силно желание да си върнат нещо от преди- това мога да бъдат конкретни личности, които са докоснали душата ви,  може да бъде местност,  така че да се върнете на место,  където сте живели преди… Вариантите са много и различни,  следвайте интуицията и вътрешния си глас,  така че да намерите  своето най-хармонично,  благоприятно място за вас,  което ви прави щастливи. Все пак от вас ще се изисква да не повтаряте евентуални минали грешки,  които пак така се отразяват на местоживеене, недвижимо имущество,  взаимоотношения в семейството.  Понеже това новолуние обхваща Южен възел-  своеобразна разплата  може да ви застигне  и нека тя да ви зарадва.  Вие все още можете да насочвате, да въздействате,  в началото винаги по-лесно се влияе… Придържайте се към вид Справедливост и в един по-широк смисъл,  тогава ще попаднете под опеката на висшите сили,  всичко ще е за добро,  по-лесно ще преодолявате евентуални предизвикателства.

През целия период е препоръчително да балансирате повече между вашия интерес и този на близкото ви обкръжение.

Хубаво време да  подобрите сърдечни и любовни отношения.  Мнозина ще се радват на приятни мигове  със своя партньор  или пораснали деца,  ако имате такива. Ако сте сами,  тогава можете да започнете любовна връзка,  която ще се окаже доста перспективна или в повечето случаи.

Ще намерите време и за развлечения,  така е и правилно,  за да не пропуснете моменти,  на които може да се насладите точно сега,  също- шансове и доза късмет,   които се отключват  като се ориентирате към занимания,  които не противоречат на желанията ви,  а следват сърцето ви.

Коментари

Новини Варна