IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Хороскопи
02:03 | 28 септември 2024
Обновен: 17:01 | 28 септември 2024

Седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври - Близнаци

Вие ще имате възможност  да си върнете партньор от миналото, ако той не е трябвало да напуска живота ви

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври - Близнаци

Вие ще имате възможност  да си върнете партньор от миналото, ако той не е трябвало да напуска живота ви. В друг случай- стари теми се активират,  сега вие може да действате различно,  за да получите по-добър резултат от преди  и да не ги провлачвате в бъдеще време. В началото винаги по-лесно се влияе, „ посети семена“,  които искате да прорастват през следващите седмици и дори месеци, полугодие.

 Някои от вас ще преосмислят  свои сърдечни връзки- доколко те си заслужават,  така че все пак това новолуние може да ви дистанцира от хора,  които нямат място в бъдещето ви развитие,  защото не ви носят достатъчно щастие, удовлетворение и т.н.  В такъв случай не е нужно да се опитвате да ги задържате,  защото едва ли ще успеете.

Новолунието обхваща Южен възел,  така че своеобразна карма ви застига, не е задължително тя да бъде лоша, напротив,  може да е нещо позитивно за вас и като своеобразна награда.  Вслушвайте се в сърцето си,  реагирайте справедливо,  тогава ще можете да сбъднете ваша мечта.  Не е изключено обаче,  да се наложи да платите някаква цена,  буквално и в по-широк смисъл.

Ако това не е ваша тема,  тогава ще се концентрирате върху създаването на собствен бизнес,  инвестиции в него,  за да бъдете по-успешни и независими.

Повишени разходи и през целия период са доста вероятни,  често те ще се оказват принудителни,  препоръчителни,  целесъобразни…

Ако имате деца,  тогава те може да имат нужда повече от вашето внимание  и подкрепа,  така че в бъдеще  не се радвате на хармония,  взаимност, разбиране.

През настоящия период се появява шанс  да подействате добре на доходите си, на кариерното си развитие.  Може да разчитате и на доза късмет в това направление.

Коментари

Новини Варна