IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Хороскопи
02:01 | 28 септември 2024
Обновен: 17:16 | 28 септември 2024

Седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври - Овен

Новолунието от втори октомври ще зададе едно голямо ново начало във важни за вас връзки

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 30 септември - 6 октомври - Овен

Новолунието от втори октомври ще зададе едно голямо ново начало във важни за вас връзки,  партньорски отношения. Този процес ще бъде свързан с връщането на стари и неразрешени въпроси, на които сега трябва да реагирате,  да действате различно,  за да получите по-добър резултат от преди. Това може да ви подейства силно освобождаващо, все едно се разделяте с някакъв товар,  който ви тежи. Южен възел символизира натрупаната карма, независимо дали е в положителен или отрицателен заряд,  сега може да подействате,  все едно получавате право на втори опит. Част от случващото се ще и по външни причини,  които ще палят страстта ви, борбеността ви, инициативността ви, така че да насочвате тези процеси в една по положителна за вас посока.  Когато се придържате към вид справедливост,  балансирате между вашия интерес и този на важни за вас хора,  тогава ще можете да разчитате на вид опека от висшите сили,  които ще ви дадат своеобразна награда.  Вие ще можете да укрепите връзки,  които ви действат обогатяващо, сбъдват ваши съкровени желания,  палят страстта и жаждата за живот в сърцето ви,  помагат за ваши печалби.

Ако преобладава ревност, чувство за собственост,  тогава може да се въвлечете в конфликти,  които ще имат широко отражение. Вашите успехи на различни нива, включително и в професионален аспект се определят на този етап от вид подкрепа. Вие ще можете да оздравите съответните контакти,  когато имате общи и обогатяващи цели и интереси. Аспектацията на звездите е такава,  че е предупреждава-  да не активирате   недоброжелатели,  дори врагове,  които ще ви влияе дълго и със съответните последици.

Коментари

Новини Варна