Варна 16°
fallback
Хороскопи
00:07 | 26 септември 2024
Обновен: 07:06 | 27 септември 2024

Хороскоп за 27 септември 2024 - Везни

Петъкът е ден за баланс, както в работата, така и в личен план

По материала работи: Слав Велев

Петъкът е ден за баланс, както в работата, така и в личния живот. Ще се наложи да направите компромиси, за да постигнете хармония в отношенията си с колегите. Вечерта ви носи възможност за романтика.

На практика няма от кой-знае какво да се оплаквате, но сега не само Вие, но и всички представители на Вашия зодиакален знак, не са в добро разположение на духа. Склонни сте към подозрителност и навсякъде Ви се „мяркат” интриги и заговори, а това не е от полза нито за деловите, нито за личните отношения. Старайте се да запазите макар и външно спокойствие и наблюдавайте развитието на нещата. Това е по-добре, отколкото веднага да се хвърляте в бой с враговете, независимо дали те са реални или мними. Жизненият Ви тонус е понижен, а това значи, че трябва да се пазите. При това звездите Ви съветват, да не се отказвате от занимания със спорт и всякаква физическа активност, само че всичко е хубаво, когато е с мярка.

Автор на статията:
Слав Велев
зодии Хороскоп всички зодии звезди 27 септември 2024 27 септември 2024 хороскоп 27 септември 2024 днес Хороскоп за 27 септември хороскоп за 27 септември 2024 хороскоп за днес хороскоп за утре хороскоп за петък петък везни
0 коментара
fallback
fallback