IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:07 | 26 септември 2024
Обновен: 04:13 | 27 септември 2024

Хороскоп за 27 септември 2024 - Везни

Петъкът е ден за баланс, както в работата, така и в личен план

По материала работи: Слав Велев
Хороскоп за 27 септември 2024 - Везни

Петъкът е ден за баланс, както в работата, така и в личния живот. Ще се наложи да направите компромиси, за да постигнете хармония в отношенията си с колегите. Вечерта ви носи възможност за романтика.

На практика няма от кой-знае какво да се оплаквате, но сега не само Вие, но и всички представители на Вашия зодиакален знак, не са в добро разположение на духа. Склонни сте към подозрителност и навсякъде Ви се „мяркат” интриги и заговори, а това не е от полза нито за деловите, нито за личните отношения. Старайте се да запазите макар и външно спокойствие и наблюдавайте развитието на нещата. Това е по-добре, отколкото веднага да се хвърляте в бой с враговете, независимо дали те са реални или мними. Жизненият Ви тонус е понижен, а това значи, че трябва да се пазите. При това звездите Ви съветват, да не се отказвате от занимания със спорт и всякаква физическа активност, само че всичко е хубаво, когато е с мярка.

Коментари

Новини Варна