IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:04 | 26 септември 2024
Обновен: 04:13 | 27 септември 2024

Хороскоп за 27 септември 2024 - Рак

В петък ще имате нужда от повече време за размисъл

По материала работи: Слав Велев
Хороскоп за 27 септември 2024 - Рак

В петък ще имате нужда от повече време за размисъл, особено относно важни работни проекти. Денят е подходящ за планиране на бъдещи цели и стратегии. В любовта, партньорът ви ще ви подкрепи, ако решите да се отдадете на почивка през уикенда. Обмислете пътуване извън града или спокоен ден вкъщи, далеч от шума на ежедневието.

Колкото са по-смели Вашите начинания, толкова по-голяма е вероятността за успех. Днес можете да разчитате на подкрепата не само на звездите, а и на целия свят. Денят е подходящ за урегулиране на финансови разногласия и обсъждане на въпроси , свързани със заработка на някакво възнаграждение, или разпределение на доходите вътре в компанията. Атмосферата в семейството няма да може да се нарече благоприятна, тъй като сте натрупали прекалено много претенции един към друг. Постарайте се, да обсъдите всичко спокойно. Проявете огромно търпение и дружелюбност, и ще успеете да избегнете кавгите.

Коментари

Новини Варна