IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:01 | 26 септември 2024
Обновен: 04:11 | 27 септември 2024

Хороскоп за 27 септември 2024 - Овен

В последната седмица на септември е добре да си починете и да се усамотите

По материала работи: Слав Велев
Хороскоп за 27 септември 2024 - Овен

В последната седмица на септември е добре да си починете и да се усамотите. Днес ще бъдете заредени с енергия на работното място. Очаквайте да приключите важни задачи, които дълго сте отлагали. В личен план ще почувствате нуждата от романтична среща или време с партньора. Уикендът ще бъде идеален за активна почивка.
Днес, когато усетите прилив на енергия, възползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Коментари

Новини Варна