IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Хороскопи
00:12 | 21 септември 2024
Обновен: 17:09 | 21 септември 2024

Седмичен хороскоп  23 – 29 септември - Риби

Вашите парични дела: разходи, плащания, покупки, задължения и др. ще изискват повече внимание

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп  23 – 29 септември - Риби

През седмицата от 23 - 29 септември ще се окаже, че по-голямо внимание ще изискат вашите парични дела: разходи, плащания, покупки, задължения и др.
Бъдете много предпазливи с разходите си, със съхранението на банковите си карти и личния си портфейл на обществено място.
Избягвайте влагане на пари в рискови инвестиции или в различни начини за бързо забогатяване.
През седмицата очакванията ви свързани с пътуване могат да претърпят промени, което ще внесе стрес и напрежение в ежедневието ви.
Възможно е да ви разстрои неприятна новина свързана с човек, който живее или работи в друго населено място.
През седмицата мнозина ще имат повод да празнуват успех или личен празник на приятел или роднина.
В дома ви нещата ще се развиват сравнително хармонично, освен ако вие не проявите припряност или излишна чувствителност към думи и действия на хората около вас.
Възможно е спомени или други емоционални преживявания да разплачат по-сантименталните от вас.
Ще ви натъжи събитие в живота на човек, когото познавате от миналото си.
Момчетата и момичетата ще могат да постигнат важен напредък в делата си. Не се страхувайте да поискате помощ или да получите съвет от страна на ваш близък родственик.
На моменти ще се чувствате неудовлетворени от любовния си живот. Ще искате неща, които не може да получите в момента. Подтиснатостта не е добър съветник. Създайте си собствен личен комфорт.
Мъжете ще планират и ще реализират няколко интересни срещи, от които ще очакват да получат полезна информация, помощ или подкрепа за едно ново начинание или проект. Повод за събиране през седмицата може да бъде момиче или жена. През тези седем дни мнозина ще се срещнат с човек от миналото си, с когото имат приятни спомени и преживявания.
Жените ще се ангажират емоционално с някои финансови планове и дела. През седмицата ще имате късмет при изпълнение на ангажименти, от които очаквате парични постъпления или постигане на по-висока позиция в кариерата/ в обществото. Това ще бъде силен период за вашата професионална изява или бизнес, за различни представяния, промоции и др.
 

Коментари

Новини Варна