IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Хороскопи
00:10 | 21 септември 2024
Обновен: 17:10 | 21 септември 2024

Седмичен хороскоп  23 – 29 септември - Козирог

Ще имате срещи с важни за бъдещето си хора, с които ще обсъждате различни идеи и планове

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп  23 – 29 септември - Козирог

През седмицата от 23 - 29 септември ще имате срещи с важни за бъдещето си хора, с които ще обсъждате различни идеи и планове.
Някои нови познанства, които ще създадете през седмицата ще започнат трудно, но ще продължат почти през целия ви живот.
Добрите предложения или новите възможности ще дойдат неочаквано за вас, но се надявам да не ги пропуснете.
Те ще бъдат вашия шанс и късмет да постигнете много по отношение на ваши житейски цели.
През седмицата ще развиете в перспективна посока ваши финансови ангажименти. Ще се зарадвате на добри приходи в семейството си или някой от кръга ви роднини ще внесе добра сума пари в семейния ви бюджет.
През седмицата ще възникне разговор свързан с преместване в друг дом, с пребиваване в друго населено място за определен период от време, продажба на имот, основен ремонт на дома, в който живеете и др.
През тази седмица ще сте склонни да разчиствате дома и личния си живот от ненужни вещи, безперспективни отношения и ангажименти.
Мнозина ще търсят нови източници на доходи, ако тези, които в момента получавате, не са ви достатъчни. Ще имате късмет в този план, тъй като с лекота ще намерите почасова работа, ако наистина търсите такава и не сте много претенциозни.
Вероятно е възникването на ангажимент свързан с документ или с договор. Новина или покана за среща (събиране) ще ви зарадва.
Седмицата ще бъде запомнена от момичетата и момчетата със събитие или с преживяване свързано с дете, връстник или приятел. Има вероятност да се забъркате в нежелани неприятности и проблеми, водени от желанието си да постигнат нещо на всяка цена. Ще сте разочаровани или ядосани на себе си, но така се трупа житейски опит.
През тази седмица ще имате повече отговорности в училище или в работата си. Не бягайте от повечето задължения или задачи, тъй като сега ще имате възможност да докажете себе си, да реализирате важна идея или проект.
Пред мъжете е една натоварена и напрегната седмица. Недоразумения или подозрителност в действията на партньора ви могат да бъдат причина за нежелано противопоставяне и дори за охлаждане на отношенията ви. Разбира се, това може да се дължи на факта, че тази седмица ще сте настроени прекалено критично спрямо действията на хората около вас. Трудно ще разбирате техните действия, особено когато те са противоположни на това, което вие искате или очаквате. Под напрежение ще бъдат и вашите отношения с роднини, поради вашата по-голяма емоционалност или чувствителност. Допълнителен емоционален дискомфорт във вас самите може да възникне поради житейска драма в живота на приятели.
Хубавите неща през тази седмица за жените ще са свързани с възможността да си осигурите правилно лечение, терапия или възстановяване.  По-добрата ви лична кондиция ще има важно значение за фокусиране върху изпълнението на важни за вас задачи и ангажименти.
През тази седмица избягвайте прояви на ревност, на конфронтация, на налагане на собственото си мнение и воля. Постигнете ли контрол върху подобни емоции, пред вас е една интересна, успешна седмица.
През тези седем дни ще ви се наложи да се преборите емоционално с някои неприятни новини, свързани с драма в живота на хора, които познавате. Възможна е раздяла с човек, който заминава надалеч.
 

Коментари

Новини Варна