IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Хороскопи
00:06 | 21 септември 2024
Обновен: 17:10 | 21 септември 2024

Седмичен хороскоп  23 – 29 септември - Дева

През седмицата роднина или приятел ще ви изненада с един сериозен разговор

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп  23 – 29 септември - Дева

През седмицата от 23 - 29 септември за вас ще бъде особено важно да живеете и да работите спокойно, без излишно напрежение или безпокойство за развитието на ваши планове или други очаквани събития в близкото ви бъдеще.
Разбира се, това не означава, че трябва да се отнасяте небрежно към ежедневните си и професионални задачи.
През седмицата роднина или приятел ще ви изненада с един сериозен разговор. Може да се окажете неподготвени за това, което те ще споделят с вас.
Това ще бъде седмица, в която ще трябва да внимавате за какво давате съгласието си или какво обещавате.
Повечето от вас ще пътуват в края на седмицата, като поводите за това ще бъдат най-различни: на почивка, с цел туризъм, на гости на роднини и др.
Хората, с които ви предстои да бъдете заедно ще са интересна и приятна компания за вас.
Момчетата и момичетата могат да провокират с коментарите си търпението на приятел и да възникне неприятен спор, конфликт. През тази седмица ще имате добри перспективи за развитие в образованието, работата или в бизнеса. Ще разчитате в голяма степен на вече изградени контакти и отношения с хора от различни възрасти.  
Мъжете ще се сблъскат първите по-големи трудности за този месец и те определено няма да ви харесат. Най-вероятно тяхното разрешаване няма да зависи от вас и вие ще трябва да приемете тяхното съществуване и да изчакате естественото им развитие. През тези седем дни ще бъде важно да съхранявате важна за вас информация документи и пари от загуба или кражба. Женското присъствие в живота ви трябва да бъде ограничено или контролирано и да не бъде причина за въздействие при вземане на важни решения от ваша страна. Приемете, че тази седмица нещата ще се развиват по-бавно, ще изискват повече внимание и бъдете предпазливи и търпеливи.
Жените ще се наложи да поемат някои отговорности или ангажименти за собствените си деца, внуци или родственици. Това не означава, че ще се натоварите в някакви проблеми, които носят трудни решения. Истината е, че в този момент вие сте тези, които може да покажете мъдрост и разум в подобни ситуации. През седмицата ще възникне повод за събиране или за изпращане на поздравления на човек от кръга ви роднини, приятели или съседи. Финансовите ви дела ще имат сравнително добро развитие, но ще се определят в голяма степен от вече взети от вас решения.
 

Коментари

Новини Варна