IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Хороскопи
00:03 | 21 септември 2024
Обновен: 16:56 | 21 септември 2024

Седмичен хороскоп  23 – 29 септември - Близнаци

Избягвайте да вземате емоционални или прибързани решени

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп  23 – 29 септември - Близнаци

През седмицата от 23 - 29 септември избягвайте да вземате емоционални или прибързани решения, следвайки единствено собствените си желания, капризи или под влияние думите на някой около вас.
Внимателни бъдете когато давате или получавате обещания. Не си създавайте сами проблеми, усложнения или недай си Боже, врагове.
През тази седмица внимание ще изискат ваши лични или семейни отношения, в които ще възникнат недоразумения или неразбирателства предимно от битов или финансов характер.
Ще възникнат неприятности или други неочаквани ситуации с приятели, които ще ви изненадат с тяхната реакция или решение.
През седмицата мнозина ще разрешават проблем или ще имат ангажимент свързан с имот, за който регулярно се полагат някакви грижи. Възможно е по някакъв начин това да има връзка със съседи или с наематели.
Тази седмица ще ви се наложи много внимателно да обмислите свои решения свързани с човек от семейството. Избягвайте да помагате, ако не са ви помолили, но дори и тогава не помагайте на всяка цена, а добре помислете за евентуалните последствия.
През тази седмица ще възникнат грижи или неотложни ангажименти с ваши родители.
Момчетата и момичетата ще трябва добре да систематизират получената през тази седмица информация. Ще научите много полезни неща, но и може да бъдете манипулирани от фалшиви новини или имейли. През седмицата ще сте податливи на паника, както и на лесно попадане под влиянието на негативни, песимистични хора.
Мъжете ще преминат през седмица, в която ще им се наложи да общуват повече с най-различни хора чрез телефонни разговори, имейли или съобщения. Тази седмица може да изиска от вас работа с документи, или подписване, оформяне на някакъв документ или договор.  През тази седмица мнозина от вас ще бъдат разстроени от една неприятна новина свързана с човек, когото лично познавате,  и който е приключил своя път на земята. Тези седем дни ще бъдат благоприятно време за уреждане на финансови отношения, заплащане, наеми, кредит и други подобни дела.
Жените трудно ще контролират неспокойствието и страховете си през тази седмица. Всяка неприятна новина, която ви предстои да получите през тази седмица, дори да не ви засяга пряко ще приемате по някакъв начин като предупреждение или заплаха за вас. Ново или неочаквано развитие могат да имат отношенията ви с хора, които живеят в същия район като вас. Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване, което предварително сте планирали или организирали, но също така през тези седем дни може да научите за неприятен инцидент по време на пътуване, с хора които познавате.
 

Коментари

Новини Варна