IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Хороскопи
00:01 | 21 септември 2024
Обновен: 17:09 | 21 септември 2024

Седмичен хороскоп 23 – 29 септември - Овен

Очакват ви много интересни преживявания,

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп  23 – 29 септември - Овен

През седмицата от 23 - 29 септември ще имате много интересни преживявания, които ще успеят да ви създадат моменти на изненада. Вероятно те ще касаят вашия личен живот, личните ви стремежи и желания и тяхното неочаквано за вас развитие.
Мнозина ще се зарадват през тази седмица на специално събитие или новина в дома си.
През тези седем дни ще имате възможност да реализирате свои очаквания за семейството си, в повечето случаи благодарение на доброто планиране и на помощта, която ще получите от роднини, приятели и други хора.
През седмицата ще проведете разговор с роднина, който ще определи ваше решение.
Седмицата ще бъде благоприятна за равносметка на досегашните ви професионални постижения. Тези от вас, които се чувстват неудовлетворени ще могат да си потърсят нова работа или да проявят интерес към нова позиция.
Всяка промяна свързана с работата ви ще трябва да бъде добре обмислена, защото решенията и действията ви през тази седмица ще имат дълготрайно значение за бъдещето ви.
През тази седмица може да ви се наложи да отложите една среща поради възникването на нов, по-важен ангажимент.
Ще научите за кражба или загуба свързана с човек от кръга ви приятели, съседи или колеги.
Момчетата и момичетата ще очакват среща, разговор или събитие свързано с приятели, съученици или колеги. През седмицата определено ще сте в настроение за любовни преживявания, особено ако нямате сериозен партньор в момента до себе си. Ще търсите възможности да създадете нови познанства, да комуникирате с нови хора, да се забавлявате.
Мъжете ще се наложи да направят няколко крачки назад и да се върнат към свои стари задължения, неизпълнени задачи или неприключени отношения. Възможно е някои събития да ви покажат, че прибързано сте оставили тези неща в миналото си. На този етап те започват да създават някакви проблеми или неприятности, които няма да са ви приятни. Ако очаквате всичко да се размине или да се разреши от само себе си, значи сте изгубили връзка с реалността.
Жените ще трябва през тези седем дни да се фокусират основно върху своята работа, професионални или бизнес задължения. Предстоят някои промени на работното ви място, или възможност да се прехвърлите на нова позиция, да започнете нова дейност или да преминете на ново работно място. През седмицата ще проведете важен разговор, който ще има значение за вашите професионални, обществени или политически интереси и цели.
 

Коментари

Новини Варна