Варна 20°
fallback
Хороскопи
00:12 | 14 септември 2024
Обновен: 18:48 | 19 септември 2024

Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Риби

Ще се зарадвате на една новина или събитие, свързано с човек от близкия ви кръг приятели или роднини

По материала работи: Слав Велев

През седмицата 16 – 22 септември ще се зарадвате на една новина или събитие, свързано с човек от близкия ви кръг приятели или роднини. Седмицата ще бъде благоприятна за постигане на важна за вас и семейството ви финансова стабилност, за търсене на нови доходи или за получаване на пари от различни източници. Ще имате възможност да се облагодетелствате от различни срещи, контакти, появата на нови обстоятелства, възможности и хора. Ще може да приключите с поне един сериозен проблем. Благоприятно влияние върху делата ви ще има от страна на хора, които винаги са били до вас в трудни времена. Седмицата носи добри доходи, но и разходите ви ще са големи: особено тези, свързани с деца или с други роднини. Финансовата ви стабилност ще определя настроението и действията ви.

Любовният живот на момчетата и момичетата няма да бъде лесен, но сега сте в период, в който имате да усвоявате определени житейски уроци именно в областта на любовните отношения. Всичко, което ви се дава да преживеете сега, през тези седем дни, ще ви накара да се научите по-сериозно да мислите преди да вземате решения или да действате. Помнете, че светът не се върти около вашите желания и мечти. Около вас има хиляди, милиони други хора, чийто желания и мечти са напълно противоположни на вашите. В края на краищата, ще се случи това, което е предопределено, което има смисъл, и което е за ваше добро.

Мъжете трудно ще контролират емоциите си, което ще бъде причина за чести конфликти. Ще ви липсва търпение да изслушвате другите или да вниквате в тяхното мнение или желания. С едно такова поведение ще сте склонни преди всичко да наранявате себе си и да правите ежедневието си по-сложно, отколкото всъщност е. Някои новини през седмицата могат да ви накарат да се чувствате объркани поради противоречивата информация, която ще получавате от различни източници. Жените ще се изправят пред неочаквани изпитания или ситуации, които ще изискват мъдри и практични решения и действия. Някои събития от миналото ще се окажат в основата на преживявания, които ви предстоят през тези седем дни. Това ще бъде интересно време за пътуване, което досега е претърпяло различни промени в планирането.  

Автор на статията:
Слав Велев
зодии Хороскоп Седмичен хороскоп всички зодии звезди седмичен хороскоп 16 – 22 септември 2024 16 – 22 септември 2024 2024 седмичен 16 септември 22 септември септември хороскоп 16 – 22 септември риби
0 коментара
fallback
fallback