IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
00:11 | 14 септември 2024
Обновен: 03:26 | 19 септември 2024

Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Водолей

Ще бъде добре и разумно за вас да обърнете повече внимание на хора, които ви създават напрежение или ви злепоставят по някакъв начин

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Водолей

През седмицата 16 – 22 септември ще бъде добре и разумно за вас да обърнете повече внимание на хора, които ви създават напрежение или ви злепоставят по някакъв начин. Ще бъде важно да разберете причината за подобно отношение или действие спрямо вас като проведете поне един откровен и неотложен разговор. Ще трябва да сте по-концентрирани в работата си. Предстои ви да се ангажирате с повече задачи, да обработвате повече информация, да имате повече поръчки или други ангажименти, които ще ви костват по-голямо натоварване. Ще имате възможност да реализирате успешно своите задачи и планове, да получите помощ или просто ще имате късмет. Ще ви се наложи да отделите време да оформите финансови документи или договор, като тези неща ще имат връзка с банка, кредитна или застрахователна институция и др.

Ще получите новини, свързани със здравословното състояние на роднина или приятел, ще следите развитието на неговото лечение или ще направите посещение в болница. Сънищата ще ви дадат информация за събития, които предстои да се случат в близко бъдеще – дано съумеете да ги запомните и да ги изтълкувате правилно. Голяма част от момичетата и момчетата ще имат финансови отношения или разговори с различни хора. Не е изключено да имате обща работа или ангажимент – нещо, което ще има връзка с пари. През седмицата ще имате възможност да подобрите отношенията в дома си, да освежите интериора в собствената си стая или да направите други важни за комфорта ви неща.

Мъжете ще могат по-лесно да се освобождават от песимистичните си настроения, да поправят стари грешки или да сложат край на изчерпани отношения. Това ще бъде време, в което ще искате да се впуснете в едно ново житейско приключение: нови приятели, нови професионални ангажименти, пътуване до непознато място и др. На фона на тези благоприятни събития и преживявания, някои от вас ще предпочетат все пак да си запазят песимизма и желанието да се оплакват за всяко нещо. Жените може да се зарадват на неочаквани пари. Ще възникне необходимост да приготвите подарък или да направите някаква услуга на близък човек. Седмицата вещае интересни или съдбовни събития, свързани с роднина. Могат да ви изненадат неочаквани здравословни неразположения или стресова ситуация. Интересно и успешно развитие за вас ще имат лични или професионални контакти с мъже.
 

Коментари

Новини Варна