Варна 20°
fallback
Хороскопи
00:10 | 14 септември 2024
Обновен: 18:39 | 19 септември 2024

Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Козирог

Ще бъде важно да сте по-активни и отговорни във финансовите си дела и в осигуряването на реални доходи в семейния бюджет

По материала работи: Слав Велев

През седмицата 16 – 22 септември за вас ще бъде важно да сте по-активни и отговорни във финансовите си дела и в осигуряването на реални доходи в семейния бюджет. Предстоят ви по-големи разходи, които не бива да допускате да ви изненадат. В повечето случаи те ще бъдат свързани с плащания или покупки за дома или за членове на семейството ви. Ако сте се концентрирали върху приключването на планове и ангажименти, които сте стартирали в близкото минало, то насочете вниманието и енергията си изцяло върху това. Има голяма вероятност за отлагане или отхвърляне разглеждането на съдебен или юридически казус. Това няма да бъде благоприятна седмица за ново начало или за големи промени. Ако все пак стартирате такива, действайте внимателно и добре премисляйте всеки ваш ход.

През седмицата ще имате различни поводи за събирания в семейството или ще преживеете интересни събития с роднини. Някои от вас ще присъстват на годеж, сватба и др. Ще ви натъжат или разочароват събития в живота на жена от кръга ви приятели, за които сте разговаряли преди време с нея. Момчетата и момичетата ще имат възможност да постигнат важен успех през тези седем дни и той определено ще се случи благодарение възникването на неочакван шанс или късмет. Някои от вас ще са ангажирани с подпомагане на роднини, при реализирането на малки ремонти и подобрения в дома, покупки на важни вещи за бита и др.

През тази седмица мъжете да избягват рискови действия и спортове, шофиране с висока скорост и др. Внимание ще изиска стремежът ви на всяка цена да постигнете конкретни резултати или успехи, тъй като може да се ангажирате с нещо, за което нямате достатъчно енергия, умения, ресурси или способности. Внимавайте да не обидите или огорчите хора, които не заслужават подобни действия от ваша страна. Жените е възможно да научат за здравословен проблем на роднина, колега или приятел. Емоционално седмицата ще бъде интересна, тъй като в любовния ви живот ще се случат различни събития. За някои от тях ще бъдете готови, за други не съвсем. Ваш роднина или приятел ще ви върне към миналото с вещ (снимки), която притежава и ще ви подари.

Автор на статията:
Слав Велев
зодии Хороскоп Седмичен хороскоп всички зодии звезди седмичен хороскоп 16 – 22 септември 2024 16 – 22 септември 2024 2024 седмичен 16 септември 22 септември септември хороскоп 16 – 22 септември козирог
0 коментара
fallback
fallback