IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
00:09 | 14 септември 2024
Обновен: 21:28 | 18 септември 2024

Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Стрелец

Ще бъдете въодушевени или развълнувани от възможността да направите една покупка лично за себе си или за дома си

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Стрелец

През седмицата 16 – 22 септември ще бъдете въодушевени или развълнувани от възможността да направите една покупка лично за себе си или за дома си. Вероятно това ще бъде нещо, за което сте спестявали пари или което ще изплащате на месечни вноски. Постепенно достигате важен за вас успех в работата, в бизнеса или в кариерата си. Оставяте зад гърба си един труден период на изграждане на важни за вас структури или дейности. Възможно е да получите признание или добра оценка в работата си. Важните ви срещи трябва да са много добре организирани, да не се поддавате на импулсивни решения за предложение, което може да ви въвлече в неприятна ситуация. Има вероятност да бъдете обект на манипулация от страна на човек, който преследва свои собствени цели. В любовния ви живот ще възникне конфликтна ситуация, която ще определи бъдещето на вашата връзка. Това не касае семейните двойки.

Неочаквана новина или покана за среща ще ви накара да промените част от плановете си. Седмицата ще бъде благоприятна за възстановяване на прекъснати отношения с приятели или роднини. Съновидения за починал човек ще са предвестник на специално събитие в живота ви. Момчетата и момичетата ще имат някакъв ангажимент свързан с човек, когото познават от много години, имали са общо минало и др. Ще очаквате да получите важна информация от страна на познати или приятели, която ще има важно влияние върху планове или проекти за близкото ви бъдеще.

Мъжете ще преминат през седмица, в която ще реализират свои планове, преодолявайки различни затруднения или пречки. Като цяло обаче обстоятелствата ще бъдат благосклонни към вас. Не се отказвайте, не пришпорвайте и не притискайте събития и хора. Всяко нещо изисква своето време, за да се случи. Изненадите и приятните събития за жените през този период могат да бъдат свързани по някакъв начин с пари, с финансов документ или с предложение, което ще има финансов характер. Негативната тенденция на тази седмица може да се усети при възникването на конфликт, в който лесно може да се изгуби контрол и ситуацията да има неприятно задълбочаване.
 

Коментари

Новини Варна