Варна 20°
fallback
Хороскопи
00:08 | 14 септември 2024
Обновен: 19:07 | 19 септември 2024

Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Скорпион

Ще ви се наложи да вземете решение за стартиране на някои промени във вашия дом, работа или личен живот

По материала работи: Слав Велев

През седмицата 16 – 22 септември ще ви се наложи да вземете решение за стартиране на някои промени във вашия дом, работа или личен живот. Това може да бъде причина за повече стрес или безпокойство в ежедневието ви. Всъщност, тези промени ще бъдат свързани с неща, които отдавна е трябвало да направите, но поради различни причини сте отлагали. По-сложни ще бъдат здравословните проблеми, които сте занемарили и чието лечение на този етап ще се окаже сложно. Финансовите ви дела ще преживеят забавяне или ще има много неяснота около тях. Възможно е получаване на по-малка сума пари от очакваното или ще възникнат други ситуации. Ако се ангажирате с уреждане на финансови документи, то това ще се окаже дълга процедура. Флиртове или романтични отношения на работното ви място могат да се задълбочат. В някои случаи обаче, когато става дума за извънбрачни връзки, има опасност от въвличане на други хора във вашите отношения, което да ви направи зависими и притеснени.

Седмицата ще бъде благоприятна за хармонизиране на напрегнати отношения с роднина, приятел или колега. Бъдете внимателни в отношенията си с жена, която ще търси някаква изгода от познанството си с вас. Избягвайте конфликти, а когато възникнат такива, отстъпете или направете компромис. След време ще разберете, че така сте си осигурили печеливша позиция. Момчетата и момичетата ще бъдат изненадани от телефонен разговор или действия на човек от кръга си роднини, приятели или познати. През тази седмица бъдете внимателни защото има вероятност да си навлечете неприятности с хитри, користни или манипулативни действия.

На мнозина от мъжете предстои подготовка за пътуване, включително в чужбина. Тази седмица ще постави на изпитание ваши семейни отношения, но определено имате нужда от него, за да се види кой, какво мисли, какви планове или чувства има. Ще получите пари или важен документ. Ще ви зарадва нещо, което ще има връзка с ваша романтична или брачна половинка. За жените в здравословен план са възможни проблеми със стомаха и болки в крайниците. През тази седмица може да се зарадвате на новини от друго населено място или ще имате интересно преживяване по време на пътуване. Моят съвет е да избягвате важни промени през тези седем дни, тъй като сега трудно ще намерите правилна посока за развитие на важни за вас проекти и планове.

Автор на статията:
Слав Велев
зодии Хороскоп Седмичен хороскоп всички зодии звезди седмичен хороскоп 16 – 22 септември 2024 16 – 22 септември 2024 2024 седмичен 16 септември 22 септември септември хороскоп 16 – 22 септември скорпион
0 коментара
fallback
fallback