Варна 20°
fallback
Хороскопи
00:07 | 14 септември 2024
Обновен: 14:16 | 19 септември 2024

Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Везни

Вероятно да останете разочаровани или да се разстроите от една новина, свързана с близък човек или приятел

По материала работи: Слав Велев

През седмицата 16 – 22 септември е много вероятно да останете разочаровани или да се разстроите от една новина, свързана с близък човек или приятел. Възможно е да научите за това събитие със закъснение, поради различни причини и обстоятелства. Ще ви изненадат събитие, среща или новина, свързана с човек, с когото имате интересни преживявания и спомени от миналото си. Могат да възникнат притеснения в семейството ви заради неочакван разход или повреда на уреди и вещи. Ще прекарате приятни часове с приятели, с които ще имате интересни теми за разговор относно настоящи събития.

През седмицата ще бъдете отворени към създаване на нови познанства с хора от различни населени места или държави. Момчетата и момичетата ще получат отказ на свое предложение или покана. Не бива да приемате нещата болезнено и да изпадате в депресия или лошо настроение. Има неща, които не са ви дадени да получите през тази седмица. Различни обстоятелства през седмицата ще ви помагат да намирате изход от трудни ситуации. Силно впечатление ще ви направи една среща или разговор по интересна за вас тема.

Мъжете ще преминат през седмица, в която някои техни неприятности ще се задълбочат и ще влошат отношенията им с определени хора. Ваша приятелска връзка ще бъде поставена на сериозно изпитание поради труден компромис, който една от двете страни ще трябва да направи. Ще бъдете натоварени с финансови проблеми, с някои непланирани плащания и разходи, които могат да ви затруднят. Не са изключени спорове и напрежение в семейството ви заради пари. Периодът е неблагоприятен за пътуване за жените или ще изиска повече внимание и готовност за справяне със всякакви ситуации. Ако все пак предприемете такова, вероятно резултатите няма да ви удовлетворят. Ще ви разстрои една неприятна новина за човек от друго населено място. Любовните ви отношения ще преминат през изпитания, но хубавото е, че стабилните връзки ще успеят да се съхранят. За останалите не бива да се съжалява. Ще сте емоционално нестабилни поради желанието ви да реализирате важна промяна.  

Автор на статията:
Слав Велев
зодии Хороскоп Седмичен хороскоп всички зодии звезди седмичен хороскоп 16 – 22 септември 2024 16 – 22 септември 2024 2024 седмичен 16 септември 22 септември септември хороскоп 16 – 22 септември везни
0 коментара
fallback
fallback