Варна 20°
fallback
Хороскопи
00:06 | 14 септември 2024
Обновен: 18:05 | 19 септември 2024

Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Дева

Ще възникнат няколко неотложни задачи и ангажименти, свързани с вашия дом или семейно имущест

По материала работи: Слав Велев

През седмицата 16 – 22 септември ще възникнат няколко неотложни задачи и ангажименти, свързани с вашия дом или семейно имущество. Вероятни са неочаквани събития и ситуации в този план. Ще възникнат различни проблеми за разрешаване, които могат да изискат посещение в държавна или съдебна институция. По-голямата натовареност през седмицата ще ви направи нетърпеливи, раздразнителни, а понякога и конфликтни. В семейството ви ще има разговори за минали събития или починали хора. Може да влезете в конфликт за пари, но ще бъде с хора извън дома ви или с представители на някаква институция. Като цяло, материалните ви или имотни интереси ще имат добро развитие, но ще се премине през някои затруднения, пречки или забавяния.

Ще ви изненада едно познанство, писмо или телефонен разговор с някой, който живее близо до вас. Проверете добре едно ново предложение за допълнителен доход или еднократна печалба. Седмицата носи запомнящи се сънища свързани с хора от Отвъдното. Момчетата и момичетата ще имат работа с документи от финансов характер, уреждане на неща свързани с банкова карта, договор и др. През тази седмица ще трябва да приемете по-спокойно и по-отговорно семейните си или професионални задължения.

Мъжете ще бъдат изпълнени с по-голям оптимизъм за бъдещето си и в това няма нищо лошо. Настроението ви може да се дължи на добре свършена работа, както и на успешното ви стабилизиране чрез някои разумни решения и действия. Ще имате приятни преживявания с приятели. Присъствието в ежедневието ви на човек, с когото имате общи интереси, може също да бъде повод за добро настроение и позитивно виждане на някои събития, които в момента се развиват в живота ви. Жените ще запретнат ръкави и ще свършат основната работа в дома си, смятайки по този начин, че могат да осигурят стабилност в семейството и да я контролират по най-добрия начин. Ще обърнете внимание на коментари или клюки по адрес на вашето семейство или роднини. Много е вероятно да има някаква малка истина в тях и вие не бива да пренебрегвате необходимостта да проверите някои неща със собствените си очи. Внимание ще изискат действия, свързани с документи или плащания, важни за дома ви.

Автор на статията:
Слав Велев
зодии Хороскоп Седмичен хороскоп всички зодии звезди седмичен хороскоп 16 – 22 септември 2024 16 – 22 септември 2024 2024 седмичен 16 септември 22 септември септември хороскоп 16 – 22 септември дева
0 коментара
fallback
fallback