IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
00:05 | 14 септември 2024
Обновен: 01:23 | 19 септември 2024

Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Лъв

Някои от по-важните събития или ангажименти за вас ще имат връзка с разговори, документи или с други действия

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Лъв

През седмицата 16 – 22 септември някои от по-важните събития или ангажименти за вас ще имат връзка с разговори, документи или с други действия, свързани с пари. Някои от неочакваните ситуации, които ви предстои да преживеете, ще имат връзка с жени от кръга ви познати, приятели или роднини. Възможен е конфликт с жена, която живее в друг дом или на разстояние от вас. Ще възникнат благоприятни за вас ситуации, но евентуалната нестабилност или страхливост в действията ви, може да осуети тяхното реализиране във ваша полза. Като цяло, през тази седмица парите могат да се окажат по-големия ви проблем, защото мнозина ще се поблазнят от възможността да ги спечелят лесно и бързо. Седмицата ще бъде запомнена с важно събитие, свързано с познат човек. Ще имате ясни стремежи за намиране на по-добре платена работа, за постигане на по-добри финансови резултати от бизнеса си, за допълнителна работа.

Насочете енергията си в тази посока, вместо да я разпилявате за глупави неща. Пазете личните си вещи на обществени места, избягвайте рискови действия, импулсивни решения и всичко, което може да създаде хаос в живота ви. Момчетата и момичетата могат да се зарадват на малки или неочаквани пари от допълнителна работа или основна дейност. Не се впечатлявайте много от сладкодумието на други хора, тъй като зад тяхното говорене никой не знае какво се крие всъщност. Любовният ви живот ще премине през една турболентна ситуация, което ще бъде за добро.

Мъжете могат да допуснат някои наивни грешки, които обаче ще имат неприятни последствия или затруднения. Много внимавайте какво споделяте и пазете личната си информация от любопитството на други хора. Здравето ви може да се окаже нестабилно и податливо на външни зарази. Важно значение или внимание ще изиска любовният ви живот независимо от семейното ви положение. Жените ще са склонни да разпиляват време, енергия и ресурси за неща, които утре или след време няма да имат никакво значение. Може да имате интересни разговори с различни хора, но те едва ли ще са важни за бъдещето ви. Може да се разделите с някой от семейството си, който ще пътува или ще отсъства по някакви причини. Възможно е завръщане на член на вашето семейство след период на отсъствие от дома.

Коментари

Новини Варна