IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
00:04 | 14 септември 2024
Обновен: 10:02 | 18 септември 2024

Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Рак

Ще възникнат пречки, спънки или затруднения при разрешаването на лични или професионални проблеми или отношения

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Рак

През седмицата 16 – 22 септември ще възникнат пречки, спънки или затруднения при разрешаването на лични или професионални проблеми или отношения. Вероятна причина за това ще бъде вашето емоционално състояние, чувствителността ви или припряност. Невъзможността да се преборите с някои негативни настроения или сантиментални чувства също ще бъде пречка за намиране на разумни решения. Тази седмица ще сте склонни да се фокусирате твърде много върху неща в дома ви, дори може да бъдете досадни за близките си със своите притеснения или страхове. Ще сте склонни да избягвате ежедневните си задължения, което ще създаде допълнителни усложнения в домашните ви отношения.

През седмицата обаче някои от вас ще трябва да се мобилизират и да намерят разрешение на проблем, свързан с жилище, което притежавате. Ако имате планове с хора извън вашия дом, тяхната реализация ще е проблематична, но все пак напълно възможна. Конфликтите в дома ви ще са предимно заради жена. Момчетата и момичетата ще обмислят една нова идея или проект свързан с образование, работа, бизнес или с друг подобен ангажимент. През тази седмица ще сте в добра позиция да се ангажирате със сериозни професионални или финансови дела, с търсене на нови източници на доходи или по-добре платена работа.

Мъжете ще преминат през седмица, в която ще трябва да се опитат да възстановят свои загуби, без значение с какво са свързани. Това ще бъде време за възстановяване на психическия и емоционален баланс преди да се натоварите с нови ангажименти и задачи. Вмешателството на други хора може да бъде за ваше добро, но няма да е излишно да сте по-внимателни и да слушате интуицията си, когато конкретната ситуация налага това. Семейните ви задължения не бива да бъдат игнорирани, тъй като мнозина ще разчитат на вас. Жените ще имат различни ангажименти и преживявания с други жени, които ще изискват по-сериозно отношение и концентрация при тяхното изпълнение. Седмицата може да ви изненада с малка неочаквана сума, приходи от основна или допълнителна работа или друг източник. Не всичко ще е идеално и в някои трудни или сложни ситуации ще бъде добре да се осланяте на натрупания от вас житейски опит и грешки.

Коментари

Новини Варна