IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
00:03 | 14 септември 2024
Обновен: 10:52 | 18 септември 2024

Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Близнаци

Ще ви се наложи да бъдете много практични, внимателни и мъдри в действията си

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Близнаци

През седмицата 16 – 22 септември ще ви се наложи да бъдете много практични, внимателни и мъдри в действията си. Старайте се да действате на база вече събран житейски опит и не се подлъгвайте, че сега ще бъде по-различно. Ще сте натоварени със сериозни проблеми, с помиряване на конфликти между роднини, с търсене на изход от трудна ситуация за някой приятел. Изпитанията, премеждията и всички тези трудни събития ще имат своя естествен или позитивен завършек, но само, ако вие или другите хора въвлечени в тях, разберете целта на този житейски урок. Всякакви прибързани или емоционални реакции ще създадат объркване и по-голям хаос. Ще разберете важни истини за събития от миналото си или най-после ще ги приемете такива, каквито са без да влагате излишни емоции в тях.

Някои от вас, с известни затруднения или с повече формалности, ще получат пари чрез документ или от някаква институция. Ще имате контакт или среща с човек, с когото ще влезете в някакъв спор, свързан с личния ви или семеен живот. Като цяло, тази седмица ще бъде един от тези периоди, в които съдбата ще ви дава внимателно знак за бъдещи събития, свързани с важни промени в живота ви. Бъдете внимателни при вземане на важни решения. Момчетата и момичетата ще успеят да излязат от една емоционална или психическа криза, породена от неочакван неуспех или раздяла през последните няколко седмици. Седмицата може да се запомни с новини за развитието на здравословен или личен проблем на близък човек.

Мъжете ще преминат през един много ангажиран период. Понякога ще ви се иска работната седмица да приключи бързо и да си дадете достатъчно време за почивка. Напрежението ще се усети особено силно в разговори или действия, свързани с пари, дори това да касае някаква дребна сума. Ще бъдете много изнервени, неспокойни, нетърпеливи, но ще е по-добре да се фокусирате върху изчистването на подобни настроения и емоции от себе си преди да са започнали да ви създават проблем. Жените ще се ангажират с различни задачи или събития, които ще имат отношение или ще са свързани с мъже от роднинския кръг, приятели, колеги или клиенти. Мъжете в семейството също ще са склонни да разчитат на вас, прехвърляйки ви повече отговорности и задачи някои, от които са техни задължения. Хубавото е, че ще имате приятели, с които ще ви бъде приятно да общувате, да прекарвате време и да се разтоварвате от напрежението, което сте събрали през деня.
 

Коментари

Новини Варна