IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
00:02 | 14 септември 2024
Обновен: 13:30 | 18 септември 2024

Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Телец

Могат да възникнат недоразумения или затруднения при действия от финансов характер или при парични ангажименти

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Телец

През седмицата 16 – 22 септември могат да възникнат недоразумения или затруднения при действия от финансов характер или при парични ангажименти. Вероятно конкретни събития ще ви накарат да вземете решение за бъдещето на отношенията ви с някои ваши приятели или познати. Възможно е да има нужда от някакви промени в тях. Ще ви зарадва новина от страна на роднина или подарък, който ще получите чрез близък човек. Като цяло, тази седмица ще ви донесе интересни преживявания, в които ще имате повод за радост, но и причина за сериозни размисли относно развитието на плановете ви до края на годината. Подкрепа или съдействие ще получите от страна на хора, с които работите заедно или имате общи интереси.

Мнозина ще имат възможност да направят важна покупка за дома си или да реализират друг вид промяна, свързана с домашния комфорт. Момчетата и момичетата ще имат сериозен разговор или ще обсъждат някаква идея с човек от семейството или от кръга роднини. Бъдете внимателни защото през тези седем дни може да бъдете въвлечени в неприятен спор или конфликт при едно гостуване или среща извън дома си. Любовните ви отношения не бива да бъдат поставяни на изпитания поради ваши моментни състояния на раздразнение или гняв.

Мъжете ще бъдат натоварени с различни проблеми или отговорности, свързани с дете или с по-млади родственици. Напрежението или ангажиментите могат бързо да ви уморят и направят раздразнителни и трудни за общуване. Ще има няколко стресови ситуации, които ще поставят на изпитание умението ви да реагирате мъдро. Може да научите неприятна новина за инцидент в живота на момче или млад мъж. Жените ще бъдат изправени поне пред един труден избор или решение. Нуждата да реализирате някои важни промени в живота си ви прави емоционално и психически нестабилни. Тези от вас, които са ангажирани с наследствени дела, ще се изправят пред неочаквани ситуации или действия на други хора. Вероятна е новина за кончината на познат.

Коментари

Новини Варна