Варна 17°
fallback
Хороскопи
00:01 | 14 септември 2024
Обновен: 21:09 | 19 септември 2024

Седмичен хороскоп 16 – 22 септември - Овен

Възникват нови възможности за работа, образование или бизнес

По материала работи: Слав Велев

В седмицата 16 – 22 септември ще възникнат нови възможности за работа, образование или бизнес, от които ще бъде добре да се възползвате максимално. В тези области ще имате реални шансове да постигнете напредък, успех, да получите признание и др. Не се страхувайте да се ангажирате по-сериозно с разрешаването на проблеми, свързани с пари или с финансови документи. Различни обстоятелства или важни хора ще ви помогнат да направите тези неща по най-добрия за вас начин. Седмицата ще бъде благоприятна за лечение, терапия и други занимания, които да подобрят психическата и физическата ви форма. Ще имате неочаквана среща или ново познанство.

Важно събитие в семейството на приятели, роднини или съседи ще бъде повод за събиране в техния дом. През седмицата бъдете готови да акумулирате огромен обем от информация за различни събития. Загубата, раздялата с вещи или с приятел ще е начин да се отървете от нещо, което вече няма място и значение в живота ви. Момчетата и момичетата ще имат по-сериозни ангажименти или разходи, за които ще разчитат на помощта на човек от семейството. През седмицата ще очаквате отговори на въпроси, предложения или друг вид информация свързана с образование, с работа или с други важни за вас отношения.

Мъжете ще преминат през седем уникални дни, в които успехите ще се базират на лична амбиция и воля за реализация на плановете. Ще имате възможност да разчистите сериозни проблеми или неприятности, намирайки едно по-рационално или по-благоприятно за вас разрешение. Тези, които са в процес на някакво лечение, ще могат да се радват на по-бързо възстановяване. Жените трудно ще допускат нови хора в близкото си обкръжение, но определено ще има нови лица в живота им, с които ще им бъде приятно да разговарят. Може да бъдете привлечени от излъчването на мъж, независимо каква разлика има във възрастта ви, тъй като това привличане не е задължително да бъде на романтична основа. Ще се наложи да намерите различен подход при разговорите със собствените ви деца и по-различно виждане на техните проблеми или желания.

Автор на статията:
Слав Велев
зодии Хороскоп Седмичен хороскоп всички зодии звезди седмичен хороскоп 16 – 22 септември 2024 16 – 22 септември 2024 2024 седмичен 16 септември 22 септември септември хороскоп 16 – 22 септември овен
0 коментара
fallback
fallback