IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
02:12 | 7 септември 2024
Обновен: 15:53 | 18 септември 2024

Седмичен хороскоп 9 септември - 15 септември 2024 - Риби

Появяват се нови обстоятелства, които са способни да хармонизират и подобрят средата ви на съществуване

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 9 септември - 15 септември 2024 - Риби

Концентрирани сте върху вашия дом, семейство или пък партньорски отношения. В този сектор от вашия живот ескалира промени, на които трябва да реагирате.  Например, вашите близки имат нужда повече от вниманието и подкрепата ви,  в друг вариант- справяте се с битови и имотни казуси,  налага се да изчистите някои недоразумения и различия, ако в миналото са съществували такива.

Доза безкомпромисност или нетърпимост към вид несправедливости ще ви подтикне да действате по- крайно.  Дребни действия имат широко отражение, способни са да преобразят най-близката ви среда,  да „ сменят декорите около вас“,  не губете крайни цели от поглед и тази мощна енергия ще се насочи в оптимална позитивна за вас посока.

Вашите връзки, някои семейни отношения се тестват за здравина, чудесен признак ще бъде,  ако сега всичко е наред,  ще може да разчитате на същото и в по-далечно бъдеще.

Ако съществуват недоразумения,които при това са се трупали дълго, сега е подходящо да ги изчистите, възниква такъв шанс, стига да са преминати определени граници в миналото.

Появяват се нови обстоятелства, които са способни да хармонизират и подобрят средата ви на съществуване. Това може да е вариант,  авариен изход,  нещо ново и ентусиазиращо,  което застава на пътя ви.

В значима степен това ще се отрази и на партньорските ви отношения.

Някои от вас ще решат да се преместват, други ще се концентрират върху подялба на имущество, уреждане на наследствени казуси.

Ако това не е ваша тема, тогава ще се концентрирате върху работа, която ви носи удовлетворение, ентусиазира ви, подпомага доза популярност.   Ако заниманията ви са творчески,  имате собствен бизнес,  по-голяма свобода на действие или обичате онова,  което вършите,  сега ще можете да постигнете значими резултати,  появяват се хора и обстоятелства,  които подпомагат този процес…

Коментари

Новини Варна