IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
02:10 | 7 септември 2024
Обновен: 13:57 | 17 септември 2024

Седмичен хороскоп 9 септември - 15 септември 2024 - Козирог

Сега може да преодолеете затруднение и да го превъртите във ваша полза

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 9 септември - 15 септември 2024 - Козирог

Водеща тема за повечето от вас е професионалната реализация,  която е тясно обвързана  с важни за вас връзки,  на които можете или трябва да разчитате. От една страна -  вие трябва да отговаряте на повишени изисквания, може би да повишавате вашата квалификация и знания,  да се съобразявате с хора от вашето обкръжение,  които влияят  на бъдещите ви перспективи на развитие,  от друга- не можете или не бива да позволявате да се преминават определени граници от компромиси,  зад които се подменят вашите интереси,  желания. Балансирайте внимателно между вид изгода  и чужди очаквания,  за да намерите най-верния път.

Сега може да преодолеете затруднение и да го превъртите във ваша полза, това в известен смисъл може да се превърне в ново начало и в чисто професионален аспект.

Някой от вас може да си потърсят нова работа,  която им носи повече от удовлетворение.  Добрата новина е,  че имате избор или варианти.

И така,  между вас ще има такива,  които ще излязат победители в обективно сложна и предизвикателна обстановка като разчитат на натрупан опит и авторитет,  интелект,  комуникативни умения. Други- ще прелистят нова страница и ще открият нови и по-добри възможности за кариерно израстване, печалби и т.н. Колкото сте по инициативни,  търсите обходни пътища към желанията си,  някакви варианти,  толкова повече те ще застават на пътя ви и вие ще можете да се възползвате от тях.

В обкръжението ви може да се появи личност,  ваш партньор личен или делови,  който ще ви подкрепи,  ще ви стимулира,  и на когото ще можете да разчитате и по-лесно ще постигате  намеренията си.

Същевременно все повече ще ви се налага да се съобразявате с другите,  за да си спестите неприятности  или понеже иначе трудно ще продължите напред.  Имайте го предвид и си изберете правилна стратегия.

Коментари

Новини Варна