IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
02:09 | 7 септември 2024
Обновен: 01:48 | 19 септември 2024

Седмичен хороскоп 9 септември - 15 септември 2024 - Стрелец

Социалната ви активност през настоящата седмица ще расте

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 9 септември - 15 септември 2024 - Стрелец

Социалната ви активност през настоящата седмица ще расте, ще се радвате на повече внимание от страна на околните, общо,  приоритетно на ваши приятели или колектива,  в който съществувате.

Ако прекарвате повече време навън с вашия партньор, тогава това ще има изключително позитивно въздействие,  така че вие ще можете да укрепите,  освежите и подобрите връзката си.  Ако сте сами,  тогава едно приятелство може да прерасне в нещо повече- в любовни отношения…

За семейните представители на този зодиакален знак  е препоръчително  да избягват напрежение или недоразумения със своята половинка  по-често битови или имотни приоритети. Ако живеете с вашия партньор,  тогава  може да делегирате отговорности  или самите вие да се натоварвате с такива,  които касаят комфорта ви на съществуване,  понякога и задължения към член от вашето семейство. Това ще има изключително позитивен и стабилизиращ ефект,  ще снижи евентуално напрежение.

Ако не желаете това  или недоразуменията между вас и ваш партньор,  член на вашето семейство,  са твърде големи,  тогава дори може да стигнете до конфликти и раздяла,  последиците от подобни промени могат да бъдат дълготрайни или трудно обратими,  имайте го предвид и насочвайте внимателно тази мощна енергия.

Вашето кариерно развитие или обществено положение също е във фокус,  то дори се отразява на най-близки връзки,  защото се съобразяват и с тях,  искат и тяхното мнение или  понеже се отразяват по един естествен начин.

Пазете се от конфликти на работното място с влиятелни или власт- имащи личности,  които могат да се превърнат в спирачка за вашето бъдещо развитие.  Ако в някой случай това е невъзможно,  тогава вие ще си потърсите и намерите нова работа…

Ако се движите в правилна посока,  тогава сега или ще повишите вашите доходи,  или ще получите вид удовлетворение,  или ще се изкачите по йерархичната стълбичка,  ако условията на труд го позволяват.

Волево и целенасочено можете да превъртите всякакви предизвикателства в полза,  стига да не губите крайна цел от поглед.

Коментари

Новини Варна