Варна 20°
fallback
Хороскопи
02:07 | 7 септември 2024
Обновен: 05:06 | 19 септември 2024

Седмичен хороскоп 9 септември - 15 септември 2024 - Везни

Навлизате в период, в който се борите за по-добро място под Слънцето

По материала работи: Александър Дечев

Навлизате в период, в който се борите за по-добро място под Слънцето, образно казано, имате възможност да успеете като разчитате на висока квалификация,  получавате подкрепа от страна на подобни образования или амбициозни личности,  перманентно разширявате хоризонтите си на развитие чрез нови инициативи, контакти, като демонстрирате вашия интелект.

През настоящата седмица мнозина ще усетят, че притежават до за късмет, който се отключва чрез ваши лични инициативи, качества,  а понякога и чар, който демонстрирате и чрез които по-лесно привличате онова, което най-силно желаете… В известен смисъл трябва да внимавате какво си пожелавате, защото може да се сбъдне и на практика.

Въпреки всичко, звездите настойчиво ще ви подтикват да преосмислете- с какво да продължите напред  или да оставите в миналото,  защото е изчерпано.  В значима степен това ще се отрази една професионалната ви реализация.

На работното място перманентно излиза напрежение,  може да се сблъсквате с трудности или предизвикателства, които изискват подобни при оценки. За някои това означава-  увеличаване на знанията,  съобразяване с ново началство,  може би принудителни командировки или премествания.

Все пак -  трябва да пренаредите приоритетите си по-важност,  за да не се претоварвате,  за да бъдете здрави и в добър тонус, но и достатъчно удовлетворени. Явно,  ще имате възможности и избор,  ако се налага такъв,  но той понякога ще изисква  да се огледате по- надалеч или по-встрани  за варианти  или отходни пътища към целите ви.

Ако сега всичко е наред на работното място,  значи ще можете да разчитате на същото и в по-далечно  бъдеще.

Ако в някой случай това не е така,  значи предстои много скоро да прелистите нова страница, съответно да си потърсите и намерите нещо по-перспективно.

На този етап няма за къде да бързате, хубаво е да не се претоварвате,  голяма част от случващото се е по инерция.

Като минимум-  може да намалите темпото,  за  да направите важен избор.  В такъв случай- на този етап е препоръчително да се движите по посока,  която е с най-малко съпротивление,  иначе едва ли ще стигнете далеч  или това ще ви струва скъпо.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата хороскоп за днес седмичен хороскоп 9 септември - 15 септември 9 септември - 15 септември хороскоп Везни
0 коментара
fallback
fallback