IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
02:05 | 7 септември 2024
Обновен: 23:18 | 17 септември 2024

Седмичен хороскоп 9 септември - 15 септември 2024 - Лъв

Препоръчително е да сте изрядни във финансови документи

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 9 септември - 15 септември 2024 - Лъв

Вашият покровител - Слънцето, е въвлечено  в своеобразни битки за влияние, така че на Вас Ви се налага над обичайното да отстоявате интересите си,  за да се предпазите от материални или дори морални загуби. В този процес  трябва да се пазите от конфликти, които могат да предизвикат загуби.

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава трябва да привлечете на ваша страна и вид опека, която ще се превърне в полезен буфер,  чрез който можете да се справите с всякакви предизвикателства.  Около повечето от вас действително  има личности,  които ви помагат при нужда,  така че може да проведете доста конструктивни разговори и преговори,  да постигнете вид договорки,  които ще очертаят пред вас по светло бъдеще..

Общуването е повод за възможности.

Същевременно, не е изключено да ви се налага да платите някаква цена  за вашите желания,  да се откажете от едно,  за да придобиете друго и по-ценно,  вие ще прецените дали си заслужава И как да реагирате.

Препоръчително е да сте изрядни във финансови документи, не поемайте рискови действия, отложете по-активното взаимодействие с финансови институции,  доколкото това е възможно.  При по дявола на имущество трябва да сте особено бдителни,  да внимавате за подробности.

Любовта на този етап е на заден план,  водеща тема е материалното ви благополучие,  в друг случай-  подобни приоритети влияят и на връзката ви,  вашите чувства се филтрират и от разума и т.н.

Навлизате в период,  през който по-лесно ще постигате целите си,  ако не афиширате всички ваши намерения,  действате стратегически  и си „ пазите гърба“,  търсите и намирате обходни пътища към желанията си.

Коментари

Новини Варна