IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
02:02 | 7 септември 2024
Обновен: 02:15 | 19 септември 2024

Седмичен хороскоп 9 септември - 15 септември 2024 - Телец

Повечето от вас са силно въодушевени от някакъв шанс, който застава на пътя им и в чисто професионален аспект

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 9 септември - 15 септември 2024 - Телец

Повечето от вас са силно въодушевени от някакъв шанс, който застава на пътя им и в чисто професионален аспект. Нарастват възможностите  да повишите доходите си,  да заемете по-престижни позиции на работното място  и да се изкачите по йерархичната стълбичка,  ако условията на труд го позволяват.  Ако това е невъзможно,  тогава може да се ориентирате към нова работа,  където да откриете повече удовлетворение, шанс да се развивате.

Разбирателството с ваши колеги е отлично,  подходящо време да преговаряте за интересите си.  Ако сте сами,  лек флирт може да прерасне в нещо повече бързо..

На този фон това,  което може да ви притеснява-  са перманентни и повишени разходи,  които ескалират.  За повечето от вас те ще бъдат и полезни инвестиции.

Изглежда,  че не всички около вас могат да бъдат чак толкова добронамерени,  така че вие все още съществувате във високо конкурентна среда, трябва да внимавате на кого се доверявате,  може би е по-добре да се дистанцирате от личности или да вземете по радикални мерки,  така че да се предпазите от загуби,  които могат да се провокират от конкуренти и дори врагове.

Социалната ви активност расте,  около вас има личност,  която силно стимулира развитието ви,  ценете високо подобни хора.

Някой от вас ще отделят много време за преговори,  изказване на идеи,  които да се реализират на практика и така ще успеят. В отличен период сте за оформяне на документи, подписване на договори, ако това ви интересува.

Теми отнасящи се до повишаване на знанията и квалификацията,  също ще бъдат съпътствани от успехи.

Коментари

Новини Варна