IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
02:01 | 7 септември 2024
Обновен: 02:45 | 19 септември 2024

Седмичен хороскоп 9 септември - 15 септември 2024 - Овен

На път сте да преодолеете някакво предизвикателство, което касае професионалната ви реализация

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 9 септември - 15 септември 2024 - Овен

На път сте да преодолеете някакво предизвикателство, което касае професионалната ви реализация.  Общуването се превръща в проводник на промени,  в този процес вие трябва да избягвате конфликти  с влиятелни или власт - имащи личности, доколкото това е възможно.  В някой случай- вие ще бъдете въвлечени в словесни битки,  за да я докажете себе си, така че да защитите интересите си и да излезете победители. Ако това е невъзможно,  тогава ще си потърсите и намерите нова работа или ще прекратите  служебни контакти и договори,  които са изчерпани.

Създавайте и укрепвайте връзки,  които могат да допринесат за благоденствието ви и с личности,  с които може да си бъдете взаимно полезни, имате общи интереси… Такива хора съществуват в обкръжението на повечето от вас.

Чудесен период да укрепите семейни отношения,  ще обсъждате с близките си важни за вас теми,  ще получавате подкрепа от тях. Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения, сега е подходящо да ги изчистите.  Може да извършите положителни  преобразувания,  които ще се отразят на фона  ви, на комфорта ви на съществуване.

Укрепвате и партньорски отношения, радвате се на разбиране и добронамереност от отсрещната страна.

Ако сте сами,  можете да срещнете любовта, лека флирт може да прерасне бързо в нещо повече.

Коментари

Новини Варна