IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Хороскопи
00:12 | 24 август 2024
Обновен: 01:27 | 13 септември 2024

Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Риби

През новата седмица ще бъде важно как представяте себе си пред другите

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Риби

През новата седмица ще бъде важно как представяте себе си пред другите, особено ако нямате сериозна връзка и търсите любовта. Бъдете себе си, не се представяйте за някой друг, само за да направите впечатление.

Обвързаните Риби ще заложат на ясната комуникация с любимия човек. Не крийте емоциите си, нито проблемите. Енергията ще е хубава за забавления, така че помислете и в тази посока.

През седмицата 26 август – 1 септември ще имате възможност да приключите един сложен проблем или да се отърсите от някакво безпокойство за бъдещето си. Някои нови моменти и преживявания ще ви дадат надежда за бъдещето и по-голяма увереност за развитието на собствените ви планове. Отношенията ви с връстници или с млади хора, ще са нестабилни, изпълнени с чести конфликти или спорове, които обаче няма да променят отношенията ви. Ако сте родители, вашите планове за собствените ви деца ще срещнат неразбиране или противопоставяне от страна на други роднини. Ще бъде благоприятно време за любовни и романтични отношения и преживявания предимно с партньор, с когото живеете заедно или е близо до вас. Възможни са важни решения за любовния ви живот, които определено ще бъдат за ваше добро. Плановете ви за развитието на материални или имотни интереси ще се сблъскат с неприятности или затруднения, които няма да ви изненадат.

Вероятно хора, които са част от вашето семейство, ще имат противоположни идеи или планове по същите въпроси. Бъдете много внимателни във финансови отношения с хора от кръга ви приятели. Вероятността да загубите или да попаднете в неприятна ситуация е твърде голяма. Тази седмица ще бъде едно нестабилно време за момичетата и момчетата по отношение на тяхното здравословно състояние. Не пренебрегвайте симптомите на настинка, вирусна инфекция или някакъв друг проблем, и потърсете лекарска консултация. В семейството ще възникнат ситуации, в които вашите действия ще трябва да покажат една по-голяма зрялост от ваша страна.
 

Коментари

Новини Варна