IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
00:11 | 24 август 2024
Обновен: 13:31 | 12 септември 2024

Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Водолей

Благоприятен период за обсъждане на цени и споразумения

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Водолей

Комуникацията между вас и вашия партньор със сигурност ще се подобри, тъй като Меркурий приключва ретроградното си движение. Някои Водолеи може да вземат окончателно решение дали потенциално да дадат втори шанс на бившия. Ако сте необвързани, може да искате да се съсредоточите върху личното израстване, тъй като това вероятно ще бъде вашият „билет“ за следващата ви голяма любовна афера. Венера и Плутон ще помагат на всички представители на зодията по отношение на любовните въпроси.

През седмицата 26 август – 1 септември на някои от вас ще им се наложи да вземат решение за покупка или продажба, и това да ви ангажира с разговори с приятели, съседи и др. Благоприятен период за обсъждане на цени и споразумения. Събитие, свързано с човек от семейството ви или колега, ще бъде в основата на една промяна. Може да промените плановете си за тези седем дни, поради събития в живота на човек, който живее в друго населено място и има участие във вашите дела. Любовния или семейния живот на ваши близки може да бъде повод за разговори или да ви ангажира с нещо. Някои от вас ще са в плен на нов флирт или любовна афера с човек, с когото имате професионален контакт.

Ще ви се наложи да обърнете внимание на здравословни неразположения, вследствие на стрес и напрежение. Старайте се да си организирате здравословна почивка в края на деня. Неочаквани пари ще изненадат мнозина от вас. Възможни са разговори за наследство, пари от родственици, намиране на забравени или откраднати вещи и др. Момчетата и момичетата ще преживеят дни на големи и важни отговорности и задължения. В голяма степен сега се определя бъдещето ви в личен или професионален план. Това ще бъде благоприятно време за вземане на важни решения, за промени и различни договаряния. Ще бъде добре да се стремите към поддържането на добра здравословна форма.
 

Коментари

Новини Варна