IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:10 | 24 август 2024
Обновен: 01:39 | 18 септември 2024

Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Козирог

Дори и да не сте любители на изненадите, тази седмица може да преживеете такава в любовния си живот

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Козирог

Дори и да не сте любители на изненадите, тази седмица може да преживеете такава в любовния си живот, която наистина да ви накара да се усмихнете. Венера ще направи перфектен тригон с Уран във вашия романтичен сектор. Може да има изненадващо (но щастливо) допълнение към семейството или внезапна среща с някого, когото смятате за привлекателен.

Но Венера ще се противопостави на Нептун във вашия комуникационен сектор. Уверете се, че не чувате просто това, което искате да чуете. Чуйте истината.

През седмицата 26 август – 1 септември ще възникнат нови или неочаквани събития, свързани с пътуване, с необходимост да се срещнете роднини или други неща от семеен характер. Това ще бъде благоприятен период за сключване на брак с партньор, който живее в друг град или държава и за преместване при него. Ще ви търсят приятели и роднини, за да ви споделят своите тревоги и да потърсят от вас съвет и помощ. За съжаление, в повечето случаи тези обстоятелства ще са извън контрола ви – ще имат кармичен характер за този, за когото са определени. Не се натоварвайте с теми, от които не разбирате и в които не трябва да се намесвате. Във финансов план ще реализирате своите очаквания, но не сте застраховани от грешки или прекалена доверчивост, която да ви направи лесна жертва на нечия измама или манипулация.

Седмицата ще бъде благоприятна, особено що се отнася до вече сключени договори или споразумения, от които ще се очакват и определени финансови приходи. Мнозина ще бъдете натъжени от една неприятна новина, свързана с жена над средна възраст. Момчетата и момичетата да внимават с покупката на лични вещи, техника или други скъпоструващи вещи, тъй като има опасност да купите нещо с лошо качество или то да не отговаря на вашите очаквания. През седмицата ще имате интересни преживявания или сънища с хора от Отвъдното.
 

Коментари

Новини Варна