IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Хороскопи
00:09 | 24 август 2024
Обновен: 02:26 | 13 септември 2024

Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Стрелец

Седмицата носи важен разговор

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Стрелец

Планетата на любовта Венера навлиза във вашия сектор на приятелството и ще направи тригон с Плутон, който е във вашата комуникационна зона. Възможно е социалният ви живот да стане по-вълнуващ по отношение на любовта. Обвързаните Стрелци ще почувстват, че връзката им е по-стабилна и ще положат още усилия, за да я направят и по-вълнуваща.

През седмицата 26 август – 1 септември е много вероятно любовния ви живот да се развива нормално и вероятно ще ви донесе приятни преживявания. Това важи и за семейството ви и за домашните ви дела. В дома си или в кръга си от роднини може да имате повод за събиране: рожден ден, юбилей, имен ден и др. Ако имате планове за пътуване или с хора отдалеч, ще направите промени, за да преодолеете някакви спънки или затруднения. Ще възникнат събития в друг град или държава, които ще следите с особено внимание. Бъдете отворени за това, за което ще разговарят с вас приятели или роднини, независимо дали то ще касае работа, бизнес, промени в личния живот и др.

Седмицата носи важен разговор с мъж, след който ще имате по-ясна идея за развитието на собствените си планове и бъдеще като цяло. Момчетата и момичетата ще имат непредсказуеми или проблематични отношения с роднини, приятели, колеги и др. През тази седмица ще се зарадвате на новина, предложение, покана, възможност за пътуване и др. Мнозина ще се зарадват на получаването на пари или предложение, което ще донесе допълнителен доход, увеличение на заплата, по-добре платена работа и др.

Коментари

Новини Варна