IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:08 | 24 август 2024
Обновен: 16:42 | 17 септември 2024

Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Скорпион

Тази седмица ще действат различни космически влияния

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Скорпион

Тази седмица ще действат различни космически влияния. В зависимост от състоянието на връзката ви, тя ще бъде или вълнуваща, или обратното. Ако сте във връзка, перспективите ви изглеждат блестящи, благодарение на тригона, който Венера ще направи към Уран.

С партньора ви може да чуете важна новина за вас, да получите желан резултат или да сбъднете обща мечта. Празнувайте! Ако сте необвързани или се срещате с някого, свалете розовите очила възможно най-скоро. Венера ще се противопостави на Нептун и може да се окаже, че сте направили грешка.

През седмицата 26 август – 1 септември различни спомени или случки в ежедневието ви  ще ви връщат към минали преживявания, които са оставили дълбока следа у вас. Ще сте склонни да се връщате към свои предишни планове и мечти, предимно от материален характер или свързани с дома ви, и да обмисляте възможността за тяхното реализиране в настоящето. Една неочаквана стресова ситуация ще предизвика силна паника у вас, но няма да ви споходи някаква загуба или драма в живота ви. По-скоро, съдбата ще ви покаже, че човек винаги трябва да е готов за всичко. Тази седмица ще бъде неблагоприятна за бизнес пътуване или за развитие на професионални контакти с хора от други градове и държави. Всъщност, неблагоприятното влияние ще се отрази върху конкретните резултати, които ще бъдат по-малки от това, което вие ще очаквате. Бъдете внимателни при работа с финансови документи или при подписване на договор, в който има някакви финансови клаузи. Ваша грешка или недоглеждане може да ви коства бъдещи разходи или загуба на пари. Това ще бъде сложен период за уреждане на наследствени дела от финансов характер.
 

Коментари

Новини Варна